Elevhälsan - Den ideella organisationen Wake Me Up erbjuder gratis coachingsamtal över video i deras app Kom ihåg?
Ej medlem? Registrera dig!


Den ideella organisationen Wake Me Up erbjuder gratis coachingsamtal över video i deras app

Publicerad: 2020-10-20
De erbjuder även en gratis föreläsning till gymnasier som handlar om psykiskt välmående baserat på forskningen inom positiv psykologi (psykologisk motståndskraft/resiliens). Mer info om detta kommer snart på deras sajt.

Coachingsamtal för unga mellan 16-22 år

För att främja psykisk hälsa krävs insatser för att höja kunskapen hos ungdomar inom psykisk hälsa och vilka verktyg som finns för att rusta sig inför framtiden.

När man är ung är det viktigt att ha roligt, känna glädje och att livet går framåt. Men känner du dig vilsen ibland? Emellanåt behöver du kanske lite pepp, vägledning eller bara prata av dig? Att bli hörd och känna sammanhang är en bidragande faktor till psykisk hälsa som underlättar övergången till vuxenlivet. Vi tror på att prata, både om stort och smått. Med Wake Me Up får du som är mellan 16 – 22 år professionell coaching via videosamtal. Våra coacher finns här för att peppa och vägleda dig framåt i livet genom att bidra med energi, mod och meningsfullhet. Varje samtal är konfidentiellt och kostnadsfritt.

Så här fungerar det
1. Ladda ner appen ”Wake Me Up” via Google Play eller App Store.
2. Logga in med ditt BankID.
3. Boka ditt möte bland de lediga tiderna.
4. Logga in i appen på din bokade tid. Se till att sitta lugnt och ostört.
5. Vid behov bokar du en ny tid med din coach för uppföljning.
 

Läs mer på deras hemsida!

Om Wake Me Up

Wake Me Up är en ideell förening som arbetar för ungdomars välmående genom att inspirera och vägleda att hitta mening och energi inför framtida utmaningar.

Vi arbetar med WHO:s definition av psykisk hälsa som utgångspunkt. God psykisk hälsa uppnås när individen upplever livets meningsfullhet, känner igen sina resurser, klarar livets utmaningar och kan engagera sig i arbete och samhället. Forskning visar att vara i god psykisk och fysisk hälsa underlättar för ungdomar att hantera övergången från barndom till ungdom och senare vuxenlivet.


annonser

Föreläsare

Ämnen

skola  hälsofrämjande och förebyggande  konsultation  
Hitta fler föreläsare här

Elevhälsan.se

Kontakta oss
Tipsa oss om material
Följ oss på Facebook


Vår huvudsponsor

Prorenata är huvudsponsor för elevhälsan.se