Elevhälsan - SKL bjuder in barn- och unga - Kom och tyck till om den hjälp du har fått!

 Kom ihåg?
Ej medlem? Registrera dig!


SKL bjuder in barn- och unga - Kom och tyck till om den hjälp du har fått!

Publicerad: 2017-05-10
Nu arrangerar Uppdrag Psykisk Hälsa, SKL, Sveriges Kommuner och Landsting, en dag för barn och unga för att få reda på vad de tycker kring tidiga insatser genom första linjen-verksamheter.
Planen är att barnen/ungdomarna får komma till Stockholm en dag (15 juni) och delge sina erfarenheter om tidiga insatser - vad som har varit bra och mindre bra med deras kontakt med första linjen.

Deltagarna kommer att få tycka till, en panel av politiker kommer vara där och svara på frågor och det blir underhållning- en mycket rolig dag i sin helhet. Vi står för resekostnader till Stockholm för barn/ungdom och eventuell medföljande vuxen.

Det kommer att bli en både viktig och rolig dag!

Sprid gärna!

Vi söker dig som;

Vi söker dig som är 9-20 år och har fått hjälp från en verksamhet som erbjuder tidiga insatser. Du kan komma med någon vuxen som står dig nära, typ förälder, eller din kontaktperson från verksamheten. Eller själv om du är tillräckligt gammal. Vi står för resekostnader för både barn/unga och potentiell vuxen.

Om du har frågor kan du kontakta Maria Kalingas Ruin, maria.kalingas-ruin@skl.se / 08-452 75 91

Inbjudan med mer information hittar du via länken, Här kan du hämta inbjudan Källa: SKL, Sveriges Kommuner och Landsting
annonser

Föreläsare

Ämnen

drogpolicy  åtgärder  Narkotikaprevention  
Hitta fler föreläsare här