Elevhälsan - Skolsköterskepodden Kom ihåg?
Ej medlem? Registrera dig!


Skolsköterskepodden

Publicerad: 2018-03-08
Vi är två skolsköterskor som brinner för helhetssyn, barnperspektivet och förändringsarbete. Vi möts i en Podd där vi inspireras och lär oss av varandra, vi tror på kraften i att samtala.

Vilka är vi

Vi är två skolsköterskor som brinner för helhetssyn, barnperspektivet och förändringsarbete. Vi möts i en Podd där vi inspireras och lär oss av varandra, vi tror på kraften i att samtala. Vi har en längtan att vitalisera Elevhälsans medicinska insats. Det handlar om lika elevhälsa för alla, det handlar om att "damma av yrkesrollen" och modernisera för att möjliggöra uppdraget.

Besök vår Facebooksida, https://www.facebook.com/skolskoterskepodden och lämna gärna synpunkter och/eller kom med kreativa förslag!

Bloggen på elevhälsan.se hittar du här

Kajsa Cederblad
Barnspecialistsjuksköterska med vidareutbildning i kommunikation, ledarskap och hälsa och vidareutbildning i Barnfetma-orsaker, risker och åtgärder.

Anette Ekqvist
Skolsköterska, Dip. Samtalscoach och initiativtagare till Brännpunkten Ideella förening och samtalsmetoden MittBpSamtal som hjälper barn och ungdomar med övervikt och fetma.


annonser

Föreläsare

Ämnen

anpassningar  självkänsla  utanförskap  
Hitta fler föreläsare här