Elevhälsan - Ettårig utbildning i kognitiv beteendeterapi (KBT) i Stockholm Kom ihåg?
Ej medlem? Registrera dig!


Kursguiden > Ettårig utbildning i kognitiv beteendeterapi (KBT) i Stockholm

Ettårig utbildning i kognitiv beteendeterapi (KBT) i Stockholm


Start: 19 april
Slut: 4 december
Plats: Stockholm
Arrangör: Sverigehälsan AB

Vill du studera kognitiv beteendeterapi?

Sverigehälsans KBT-utbildning är för dig som söker praktiska och användbara verktyg för ditt arbete med människor. Utbildningen passar dig som arbetar socialt, behandlande, stödjande eller motiverarande – men även dig som är på väg mot en ny yrkesinriktning. Du kan med fördel gå utbildningen parallellt med ditt arbete då den kombinerar seminarier och föreläsningar på plats hos oss med praktisk träning och studier på distans.

VAD UTBILDNINGEN GER DIG

Kort uttryckt lär du dig förstå varför vi (du själv och andra) beter oss som vi gör. Du lär dig kartlägga tankar, känslor och beteenden och utvecklar därmed också dina redskap för att bemöta, motivera och förändra.

 EN STOR DEL PRAKTISK TRÄNING

Under utbildningen ger vi stort utrymme för praktisk träning i de olika KBT-verktygen.

Utbildningen tränar dig också i samtal och kommunikation. Vi introducerar dig bl a till motiverande samtal (MI) och tränar praktiskt. Du får kunskap om en rad problemområden som du kan möta i din yrkesutövning och utvecklar ditt bemötande utifrån KBT. Läs gärna vår målbeskrivning för en detaljerad beskrivning av innehållet.

 UPPLÄGG

Utbildningen bedrivs genom föreläsningar och seminarier varvat med praktiska övningar. Utbildningen omfattar 8 lärarledda utbildningsblock à två dagar samt distansstudier under 1 år

 Kursledare

Utbildningen leds av legitimerade psykologer och psykoterapeuter i kognitiv beteendeterapi, KBT-terapeuter med lång klinisk och pedagogisk erfarenhet.

  
Start:
19 april
Slut:
4 december

Plats
Stockholm

Pris 34 200 kr
Arrangör
Sverigehälsan AB

Kontaktperson
Sverigehälsan Malmö Nils Forsbergs plats 3 217 54 Malmö
Telefon
Tel: 040 - 698 60 00
annonser

Föreläsare

Ämnen

studiedagar  konsultation  hälsofrämjande och förebyggande  
Hitta fler föreläsare här