Elevhälsan - Grundläggande KBT-utbildning Kom ihåg?
Ej medlem? Registrera dig!


Kursguiden > Grundläggande KBT-utbildning

Grundläggande KBT-utbildning


Start: 11 maj 09.00
Slut: 27 maj 16.00
Plats: Denna utbildning websänds
Arrangör: Akademi Magelungen

På denna utbildning lär du dig grundläggande kunskaper om KBT. Du får verktyg för att analysera beteenden, tankar och känslor samt konkreta tekniker och metoder för att hjälpa människor till förändring.

Pga Covid-19 kommer denna utbildning att webbsändas.
Innan kurstillfället kommer du att få en länk till webbsändningen. Några dagar innan utbildningen skickar vi ut ytterligare info om hur du gör för att delta. Som deltagare kommer du ha möjlighet att ställa frågor och kommentera under föreläsningarna samt också delta i gruppövningar. Tiden för utbildningen är densamma.

Vi ska göra allt vi kan för att göra detta till en så givande utbildning som möjligt för dig som deltagare och hoppas på förståelse och tålamod när det gäller denna lösning under en utmanande tid.

Vårt goda fika kan vi ju tyvärr inte leverera och därför sätter vi ned priset på utbildningen med 1000:-per deltagare.

På denna utbildning lär du dig grundläggande kunskaper om KBT. Du får verktyg för att analysera beteenden, tankar och känslor samt konkreta tekniker och metoder för att hjälpa människor till förändring.

Målet är att du ska bli bättre på att förstå ditt eget och andras handlande och genom detta förbättra ditt sätt att arbeta med förändring.

Kognitiv beteendeterapi är ett målinriktat arbetssätt där du lär dig att analysera och försöka förstå varför vi gör som vi gör. Du övar också på att se sambanden mellan egna upplevelser av händelser, kroppsliga reaktioner och handlingar och hur dessa i sin tur påverkar dig och hur du gör.
– Det handlar om att använda grundläggande inlärningsteori för att förstå varför människor fortsätter med saker som de själva uppenbart mår dåligt av, eller som frustrerar omgivningen. Vi arbetar med att synliggöra hur det egna handlandet påverkar omgivningen, säger Petter Marklund, kursledare på Akademi Magelungen.

Magelungen har många års erfarenhet av att hjälpa utsatta barn och ungdomar och deras familjer. För att kunna hjälpa de människor vi möter till positiv förändring, måste vi klara av att skapa allians med dem. Genom ett gott bemötande och en fungerande arbetsallians lär vi dem att bli medskapare till sin egen förändring.

Föreläsningar varvas med praktiska övningar. Material till övningarna hämtas från deltagarnas vardag/arbetsliv med klienter, elever, patienter och medarbetare.
Start:
11 maj 09.00
Slut:
27 maj 16.00

Plats
Denna utbildning websänds

Pris 10950 kr
Arrangör
Akademi Magelungen

Kontaktperson
Peter Friberg
Telefon
070-7307002

Kontakta
Anmäl dig senast
2020-05-10 Lägg till i kalendern
annonser

Föreläsare

Ämnen

när ett barn far illa  samverkan  elevhälsa  
Hitta fler föreläsare här

Elevhälsan.se

Kontakta oss
Tipsa oss om material
Följ oss på Facebook


Vår huvudsponsor

Prorenata är huvudsponsor för elevhälsan.se