Elevhälsan - Mentalt stark™- Licensiering för dig som arbetar med ungdomar Kom ihåg?
Ej medlem? Registrera dig!


Kursguiden > Mentalt stark™- Licensiering för dig som arbetar med ungdomar

Mentalt stark™- Licensiering för dig som arbetar med ungdomar


Start: 19 november 09.00
Slut: 20 november 12.00
Plats: Lady Hamilton Hotell, Stockholm
Arrangör: Resistant Minds

Baserat på aktuell forskning har vi utvecklat ett unikt koncept för mental friskvård vilket syftar till att hjälpa ungdomar att bygga sin mentala styrka. Genom att fokusera på att utveckla de skyddande mekanismer som hjälper oss att studsa tillbaka snabbare och starkare efter motgång så menar vi på Resistant Minds att alla ungdomar kan öka sin psykologiska motståndskraft avsevärt och att detta kan förebygga psykisk ohälsa på samma sätt som kroppslig friskvård förebygger somatiska sjukdomar.

Vår licensieringskurs för dig som arbetar med ungdomar syftar till att skapa goda förutsättningar att arbeta med mental friskvård och därmed förebygga psykisk ohälsa. Mentalt stark är ett koncept som hjälper individer att bygga upp sin psykologiska motståndskraft. Vi vill gärna se på den här licensieringsskursen som något som gör det möjligt för ungdomarna att med din hjälp nå sin fulla potential och utvecklas till den bästa versionen av sig själva.

Vår licensieringsskurs och de lektioner som återfinns i detta program bygger helt på evidensbaserad metodik hämtad från positiv psykologi och kognitiv beteendeterapi och då metodiken anpassats till mental friskvård, kan alla som jobbar med ungdomar oavsett yrkesroll och utbildningsbakgrund använda kursens metoder och verktyg utan risk för ”att göra fel”.
Start:
19 november 09.00
Slut:
20 november 12.00

Plats
Lady Hamilton Hotell, Stockholm

Arrangör
Resistant Minds

Lägg till i kalendern
annonser

Föreläsare

Ämnen

Trygghet  Servicebemötande  Säkerhet  
Hitta fler föreläsare här

Elevhälsan.se

Kontakta oss
Tipsa oss om material
Följ oss på Facebook


Vår huvudsponsor

Prorenata är huvudsponsor för elevhälsan.se