Elevhälsan - Skolkuratorsdagarna 2020 Kom ihåg?
Ej medlem? Registrera dig!


Kursguiden > Skolkuratorsdagarna 2020

Skolkuratorsdagarna 2020


Start: 9 oktober
Slut: 9 oktober
Plats: Digital konferens
Arrangör: Sveriges Skolkuratorers Förening

TEMA: Normkritiskt värdegrundsarbete med fokus på machokultur, våld och porr.
Vi bryr oss och tänker nytt. Styrelsen för Sveriges Skolkuratorers Förening gör allt vi kan för att möta upp myndigheternas krav, men också våra medlemmars behov. Vi ställer inte in, vi ställer om.

Skolkuratorsdagarna ställs om från två heldagar i Göteborg till 8 separata föreläsningar i digitalt format. Innehållet går att titta på när du vill under en hel månad och var du än befinner dig i världen, bara du har tillgång till internet.

Med start 9 oktober släpps kunskap och inspiration i form av filmade föreläsningar. En månad av inspiration och kunskap i arbetet på temat Normkritiskt värdegrundsarbete som går att titta på när du vill och inte är direktsänt. Årets konferens blir inte samma mötesplats som vi är vana vid, men under hela fyra veckor har du möjlighet att ta del av inspirerande föreläsningar utifrån ett angeläget tema med stor aktualitet.

Några av föreläsarna du får lyssna till är: Sandra Dahlén – frilansande utbildare och skribent som arbetat med frågor som rör sexualitet och likabehandling i över 20 år såväl inom Sverige som internationellt. Mikis Kanakaris – verksamhetsutvecklare och coach på Stiftelsen 1000 Möjligheter och den nationella stöd- och kunskapsplattformen Ungarelationer.se. Hilda Johnsson – tidigare skolkuratorn som i maj 2020 släppte boken Skolkurator 2.0 – må bra, prestera bra.

För endast 795 kr får du ta del av föreläsningar under en hel månads tid. I priset ingår även 1 års medlemskap i Sveriges Skolkuratorers Förening.

Skolkuratorsdagarna 2020

Varmt välkommen med din anmälan!Anmäl dig nu 

Start:
9 oktober
Slut:
9 oktober

Plats
Digital konferens

Pris 795 kr
Arrangör
Sveriges Skolkuratorers Förening

Kontaktperson
Ulrica Malmesjö
Telefon
026-26 70 70

Kontakta
Anmäl dig senast
2020-10-09 Anmäl dig nu 
annonser

Föreläsare

Ämnen

specialpedagogik  tillgängliga lärmiljöer  samverkan elevhälsa  
Hitta fler föreläsare här

Elevhälsan.se

Kontakta oss
Tipsa oss om material
Följ oss på Facebook


Vår huvudsponsor

Prorenata är huvudsponsor för elevhälsan.se