Elevhälsan - Visa medlem Kom ihåg?
Ej medlem? Registrera dig!
Titsch

Medlem sedan: 2009-09-17 16:10:16 Senast inloggad: 2019-04-10 17:44:23

Kontakta via epost
Jag arbetar som skolkurator i f-6 skolor i Stockholm och Tyresö. Tidigare har jag bland annat arbetat som utvecklingsledare inom elevhälsan och inom socialtjänsten. Vurmar för hälsofrämjande och förebyggande arbete.
Jag är också konsult och utbildare, bland annat i BRA-samtal, Barns Rätt som Anhöriga. Stiftelsen Allmänna Barnhusets modell för att uppmärksamma barn som anhöriga. Som projektledare var jag med och startade utvecklingsarbetet 2011.
Dessförinnan har jag arbetat som metodutvecklare i en ideell förening för barn till frihetsberövade föräldrar, Bufff, och tagit fram en stödgruppsmodell för barn. "Har alla här en förälder i fängelse?" heter boken som beskriver modellen. I flera projekt som jag drivit har målet varit ökad kunskap om barnets rättigheter, ökat barnperspektiv och barnrättsperspektiv. April 2015 startade jag en sluten Facebookgrupp, Barn som anhöriga. Ett nätverk för oss som arbetar med och för barn som anhöriga. Och 2016 drog jag igång Facebookgruppen Skolkuratorer-barn som anhöriga. Jag är med i den ideella föreningen SEBRA se barnets rätt som anhörig sebranu.se

Login/Användarnamn: Titsch

Intresserad av: Asperger, ADHD, Arbetsmiljö, Krisarbete, Elever i behov av särskilt stöd, Sex & Samlevnad, Droger

Jag jobbar som: Kurator

Kommun: Stockholm

Skolan är:

annonser

Föreläsare

Ämnen

Trygghet  Servicebemötande  Konflikthantering  
Hitta fler föreläsare här

Elevhälsan.se

Kontakta oss
Tipsa oss om material
Följ oss på Facebook


Vår huvudsponsor

Prorenata är huvudsponsor för elevhälsan.se