Elevhälsan - Visa medlem Kom ihåg?
Ej medlem? Registrera dig!


KuratorJennyBoberg76

Medlem sedan: 2016-01-05 07:47:45 Senast inloggad: 2016-11-07 11:11:42

Kontakta via epost
Skolkurator (skolsocionom) på Bobergsgymnasiet i Ånge sedan hösten 2012. Har världens bästa jobb. Våren 2016 blev jag erbjuden heltid från att i ca 3,5 år arbetat 50 %. Det känns fantastiskt! Ska arbeta allt mer förebyggande, troligen (planering pågår i skrivande stund) också med de äldsta eleverna på högstadiet som ligger granne med Boberg.

Använder med framgång motion och coachsamtal som metoder för integration, av både svenskfödda och utlandsfödda, och för att eleverna ska nå bättre resultat i skolarbetet. Är aktiv i Ånge kommuns förebyggargrupp där vi bl.a. samordnar ANDT-aktiviteter. Sitter med i värdegrundsgruppen på Boberg där vi utvecklar en årsklocka för att säkerställa att elever under sina 3 år här ska få ta del av frågor som SESAM, hållbar utveckling, demokrati, trafik, konsumtion, ANDT och jämställdhet/jämlikhet - parallellt med att personalen får möjlighet till fortbildning och planering för att tillsammans genomföra detta.

Arbetar mycket ute bland eleverna - är resurs på idrotten, deltar vid friluftsdagar, musikframträdanden, öppet hus-arrangemang m.m. Är vikarie ibland - på svenskan och på ledarskap och organisation bl.a. Det är mycket kul!

Login/Användarnamn: KuratorJennyBoberg76

Kön: Kvinna

Intresserad av:

Kommun: Ånge

Skolan är:

annonser

Föreläsare

Ämnen

digital stress  stress  Psykisk ohälsa  
Hitta fler föreläsare här

Elevhälsan.se

Kontakta oss
Tipsa oss om material
Följ oss på Facebook


Vår huvudsponsor

Prorenata är huvudsponsor för elevhälsan.se