Elevhälsan - Beställ gratis material till höstterminen Kom ihåg?
Ej medlem? Registrera dig!


Beställ gratis material till höstterminen

Publicerad: 2020-06-02
Passa på att beställa affischer och häften med lättläst text nu. Passar för SFI, årskurs 7-9, gymnasiet och vuxenutbildning.
Jobbguide - förpackning med 10 affischer

Beställ jobbguiden som affisch i A3-format gratis. Det gröna näringslivet växer och är i stort behov av fler medarbetare med intresse för teknik, odling och ekonomi. Vägen dit går direkt från gymnasiet eller via högskoleutbildningar. Du kan enkelt få en övergripande bild av branschens olika yrkesroller och bristyrken genom jobbguiden.

Beställ affischerna här 

Arbete - lättlästa texter om arbetsliv och arbetsmiljö i Sverige - Klassuppsättning
Arbete lättlästa texter om arbetsliv och arbetsmiljö i Sverige är ett utbildningsmaterial som riktar sig till SFI och andra arbetsmarknadsförberedande insatser och utbildningar, samt för elever på gymnasiet i behov av lättlästa texter.

Tanken är att materialet ska bidra till att utveckla både språk och kunskaper om arbetsmarknaden hos människor som ska förberedas inför ett arbetsliv i Sverige. Läsaren kan sakna eller ha små förkunskaper om det svenska samhället och arbetslivet.

Utbildningsmaterialet är framtaget för att vara till stöd både för dig som undervisar och för dig som arbetar med studie– och yrkesvägledning och tar avstamp i läroplanen för vuxenutbildning och kursplanen för SFI.

Det finns även en ordlista för de med arabiska som modersmål samt en lärarhandledning att ladda ner.

Häftet levereras i klassuppsättningar om 30 exemplar.

Beställ dina klassuppsättningar här 

 


annonser

Föreläsare

Ämnen

utveckling  sekretess  hälsa  
Hitta fler föreläsare här

Elevhälsan.se

Kontakta oss
Tipsa oss om material
Följ oss på Facebook


Vår huvudsponsor

Prorenata är huvudsponsor för elevhälsan.se