Elevhälsan - Grattis på födelsedagen,12 år! Kom ihåg?
Ej medlem? Registrera dig!


Grattis på födelsedagen,12 år!

Publicerad: 2019-04-01
Idag, den första april 2019, fyller elevhälsan.se 12 är. HURRA!
Elevhälsan är en mötesplats för alla som arbetar inom elevhälsan i skolan.

Vi växer för varje dag! Idag har vi fler än 8 300 registrerade medlemmar. Vi finns också på Facebook, både som grupp och som sida. Gruppsidan, där du själv kan skriva och vara aktiv har i dagsläget ca 3500 medlemmar. Sidan som speglar vad som läggs upp på själva sajten, elevhälsan.se har idag drygt 5300 följare.

Vår ambition har alltid varit hög! Vi vill vara aktuella och intressanta och vi jobbar dagligen med att uppdatera innehållet på sajten.

Vi publicerar t.ex. aktuella artiklar, nya forskningsrön, boktips och bevakar nyhetsflöden och nyhetsbrev. Vi har intressanta bloggare och kunniga experter. Utöver allt detta har vi ett kalendarium, en Kursguide, ett diskussionsforum och ett verktyg för att bygga nätverk.

För att vara riktigt vassa så behöver vi även Din hjälp. Tipsa oss gärna om intressant material! Nu för tiden händer det så mycket på våra skolor och det är alltid så intressant att läsa om hur andra arbetar.

Vi vill också gärna få in fler intressanta examensarbeten, avhandlingar och uppsatser. 

Nytt för i år! 
För första gången kan vi också erbjuda en "Inspirationsdag om psykisk hälsa". Vi har samlat några av elevhälsan.se kunniga experter och kommer att kunna erbjuda en mycket intressant dag. Inspirationsdagen hittar du i vår Kursguide, där kan du även kan hitta många andra intressanta utbildningar/kurser.

Läs mer om elevhälsan.se  "Inspitationsdag för psykisk hälsa"

Vårhälsningar från Solveig och Cajsa


annonser

Föreläsare

Ämnen

samverkan elevhälsa  Psykisk ohälsa  specialpedagogik  
Hitta fler föreläsare här

Elevhälsan.se

Kontakta oss
Tipsa oss om material
Följ oss på Facebook


Vår huvudsponsor

Prorenata är huvudsponsor för elevhälsan.se