Elevhälsan - Ny blogg på elevhälsan - Hjärnan i skolan Kom ihåg?
Ej medlem? Registrera dig!


Artiklar > Ny blogg på elevhälsan - Hjärnan i skolan

Ny blogg på elevhälsan - Hjärnan i skolan

Kristina Bähr är ny bloggare på elevhälsan.se och hoppas kunna bidra med lite frågor om hur vi kan hjälpa eleverna att hitta fokus, sluta skjuta upp pluggande och lära sig mer effektivt - utifrån hjärnans perspektiv.

Gå till bloggen

Kristina Bähr är utbildad barnläkare och arbetar i skolan sedan 2004. Kristina har arbetat länge som skolläkare i friskolor, kommunala skolor - både i grundskola och gymnasiet och är skolöverläkare på Vittraskolorna sedan 2013. Verksam på Västerholms friskola i Skärholmen, Stockholm, Oxelösunds kommun från VT 2016

Kristina driver sitt eget företag Exist.se sedan 2010 och coachar och handleder chefer, ledare, rektorer och grupper med ett perspektiv på hur hjärnan fungerar vid lärande, beslutsfattande, stress och belastning. Föreläser regelbundet om ”hjärnan i skolan” och ”hjärnan i jobbet” i hela landet, driver Hjärnpodden sedan augusti 2015.

Under 2015 kom även boken ”Hjärnan i skolan – möt barnen där de är” som riktar sig i första hand till pedagoger och elevhälsans professioner. Boken tar upp hur hjärnans normala utveckling påverkar inlärningen och även aspekter på koncentration och inlärning.

Mer om Kristina hittar du på hemsidan http://www.exist.se

Föreläsningar: Maila kristina@exist.se eller ring 0155-29 10 29 för offert och bokning.
Boken beställs via: http://www.exist.se/forlag/ eller via Adlibris/Bokus/Läromedia

annonser

Föreläsare

Ämnen

förskola  utveckling  handledning  
Hitta fler föreläsare här

Elevhälsan.se

Kontakta oss
Tipsa oss om material
Följ oss på Facebook


Vår huvudsponsor

Prorenata är huvudsponsor för elevhälsan.se