Elevhälsan - Elevhälsan - Anpassa skolan - podden Kom ihåg?
Ej medlem? Registrera dig!


Anpassa skolan - podden

Välkommen till en ny intressant Podcast. Här får du lära dig konkreta tips hur du som lärare kan anpassa skolan för alla elever med funktionsvariation. Vi ger tips och råd kring anpassningar i klassrummet, bemötande, relationer, elever med psykisk ohälsa, undantagsbestämmelsen, problematisk skolfrånvaro, dokumentation etc. Vi släpper ett podavsnitt varannan vecka. Maila oss gärna med frågor: anpassaskolan@gmail.com.
Postat 2020-01-06 01:11

Lärarstudentpodden och 2019.

Nytt år!

2019 var ett år där vi fick vara med och göra massor av saker som vi uppskattar och utvecklar oss. Vi fick besöka podcast, föreläsa och spela in nya avsnitt till vår podcast. Vi har lärt oss mycket och börjar året 2020 som bättre pedagoger än för ett år sedan. 

Under hösten 2019 fick vi uppdraget att föreläsa för lärarstudenter på Uppsala Universitet i ett samarbete med Lärarförbundet. Samtidigt passade vi på att gästa lärarförbundets studentpodcast och fortsatte diskussioner som vi berörde under föreläsningen. Vi pratar om.

”Hur kan man stärka sin relation till eleverna? Och hur hjälper man en elev som håller på gå in i väggen? Lärarstudentpodden åker till Uppsala Universitet för att träffa Cicci Agestrand och Jimmy Svensson, krafterna bakom podden Anpassa skolan. Programledare Maria Guthke.” -Lärarstudentpodden

Lyssna här -> Lararstudentpodden. Hur Skapar vi ett tryggt klassrum?

Är ni intresserade av en föreläsning hör av er här. ->https://anpassaskolan.com/boka/

Vi önskar er ett gott 2020!

ADHD anpassaskolan lärarstudentpodden skola skolaföralla skolförbättring skollagen skolnivå specialpedagog Specialpedagog specialpedagogisk insats specialpedagogisk kompetens stress stödstruktur särskilt stöd tillgängliga lärmiljöer Trygghet undervisning utanförskap utbildning
annonser

Föreläsare

Ämnen

rörelse i skolan  Psykisk ohälsa  pulsträning  
Hitta fler föreläsare här

Elevhälsan.se

Kontakta oss
Tipsa oss om material
Följ oss på Facebook


Vår huvudsponsor

Prorenata är huvudsponsor för elevhälsan.se