Elevhälsan - Elevhälsan - Nurses in Action Kom ihåg?
Ej medlem? Registrera dig!


Nurses in Action

Följ med på ett EU-projekt med ledningsansvariga skolsköterskor från fem kommuner.
Postat 2011-02-08 14:22

De tre P-na, Pass, Polskt lexikon och PowerPointmaterial

Under våren har planerna tagit form och i slutet av februari fick vi äntligen kontakt med vår kontaktperson i Lodz, Anna. Vi har mailat fram och tillbaka på omväxlande polska och engelska. Google translate är ett användbart verktyg, men inte helt pålitligt! Några gånger har vi fått hjälp av bekanta som kan polska och Anna i Polen har haft god hjälp av engelsklärarna på den skola hon arbetar på.

Solveig och jag försökte boka hotellrum på en polsk internetsida och med googels hjälp fick vi veta att "rökning är meningslöst" Något vi verkligen håller med om! Efter lite funderande kom vi fram till att det nog frågades efter om det har någon betydelse om rummet är för rökare eller icke rökare.

Solveig har sammanställt information om Svensk skolhälsovård, i form av en PowerPointpresentation. Vi har också med oss en liten broschyr om skolhälsovården på Engelska. Vårt fokus ligger på skolhälsovård, men vi har förstås hela elevhälsans arbete med när vi ska berätta om hur elevhälsan är strukturerad i Sverige.

Just nu är klockan 16.30 och jag sitter på mitt rum och försöker förtvivlat komma på vad jag har glömt. Jag är inte van att vara borta från min skola så länge och det känns som att det är tusen och en saker jag borde göra...

Äsch... vi kommer nog långt med dom tre p-na + pengar och piljett :)

/Ylva

 

annonser

Föreläsare

Ämnen

Konflikthantering  Trygghet  Säkerhet  
Hitta fler föreläsare här

Elevhälsan.se

Kontakta oss
Tipsa oss om material
Följ oss på Facebook


Vår huvudsponsor

Prorenata är huvudsponsor för elevhälsan.se