Elevhälsan - Anna Nygren Kom ihåg?
Ej medlem? Registrera dig!


Föreläsare > Anna Nygren

Anna Nygren


Föreläser om livsstilsfrågor

Anna Nygren är en flitigt anlitad föreläsare inom livsstilsfrågor. Sedan 2010 har hon rest runt om i Sverige och föreläst för elever, deras föräldrar samt personal inom skola, vård och omsorg. Föreläsningarna är pedagogiska och lättillgängliga. Här finns inga pekpinnar utan fakta, tips och råd som man själv väljer vad man vill ta till sig av.

 Livsstilen har betydelse för hur man mår och hur det går i skolan. Att ha en hållbar livsstil börjar med kunskap om hur man påverkas av t ex sömnbrist, stillasittande och mycket skärmtid. På ett enkelt sätt förklarar Anna vikten av att t ex sova tillräckligt, ha goda kost- och motionsvanor samt göra begränsningar i skärmtiden. Föreläsningarna anpassas efter målgruppen och ämnen inom området livsstil kan varieras. Föreläsningarna är baserade på modern forskning och medicinska fakta.

 Anna Nygren är livsstilspedagog med lång erfarenhet av att jobba med elevers livsstilsfrågor. Med en bakgrund som både gymnasie- och grundskollärare och med arbete inom både specialpedagogik och elevhälsa väcktes intresset för arbetet med elevernas livsstil. Efter utbildning inom bland annat sömn, stress, hjärna och beteende, psykiatri samt möten med tiotusentals elever, rektorer, lärare, elevhälsopersonal och föräldrar grundade hon Ung Livsstil 2014. www.unglivsstil.se

 


Boka din föreläsning/utbildning


Ämnen

hjärnan i skolan  fysisk aktivitet  sömn  stress  hälsa  hälsofrämjande arbete  Psykisk hälsa  

Kontaktperson

Anna Nygren

Telefon

0708-208 999

Kontakta via epost
annonser

Föreläsare

Ämnen

föreläsningar  handledning  extra anpassningar  
Hitta fler föreläsare här

Elevhälsan.se

Kontakta oss
Tipsa oss om material
Följ oss på Facebook


Vår huvudsponsor

Prorenata är huvudsponsor för elevhälsan.se