Elevhälsan - Magdalena Berger Kom ihåg?
Ej medlem? Registrera dig!


Föreläsare > Magdalena Berger

Magdalena Berger


Elevhälsa, psykisk ohälsa, tillgänglighet

Magdalena föreläser främst om psykisk ohälsa i skolan och tillgängliga lärmiljöer men även samverkan i elevhälsoarbetet och lärarhälsa är ämnen som skolor uppskattat.

Magdalena Berger - som är aktuell med boken Psykisk ohälsa i skolan – Upptäcka, bemöta och åtgärda - berättar om psykisk ohälsa i skolan och hur samtliga personer i skolan med små medel kan agera på ett sätt som reducerar ohälsa och främjar hälsa. Magdalena föreläser också om tillgängliga lärmiljöer - bland mycket annat - och har ett stort engagemang i hur skolans elevhälsoteam bäst samverkar med lärarkollegiet. 

Magdalena är leg. F-9 lärare och har en Fil.kand i specialpedagogik. Dessutom är hon och MI-coach och utbildad HR-konsult. Hon har också arbetat inom barn- och ungdomspsykiatrin och som borgarrådssekreterare åt barn- och ungdomsborgarrådet i Stockholm. Med mångårig erfarenhet föreläser Magdalena om mental hälsa och tillgänglighet, både inom ramen för lärmiljöer men också arbetsmiljön för lärarna. Hon behandlar även personalhälsa som en förutsättning för elevhälsa och tillgänglighet. Hon ser det som en nödvändig del av det synsätt och den värdegrund skolan förespråkar vilket också är ämnet för hennes nästa bok som kommer i höst. Båda böcker ges ut av Studentlitteratur. 

Föreläsningarna passar alla målgrupper och kan anpassas till både elever, medarbetare och chefer. Magdalena är också en av experterna där hon svarar på frågor från medlemmar.

Aktuella föreläsningar går att se och boka på: www.magdalenaberger.se eller så kontaktar du Magdalena Berger på info@magdalenaberger.se Magdalena Berger erbjuder också handledning och chefsutbildning.

Foto: AA Fotograf


Ämnen

Psykisk ohälsa  tillgängliga lärmiljöer  specialpedagogik  samverkan elevhälsa  lärarhälsa  

Kontaktperson

Magdalena Berger

Kontakta via epost
annonser

Föreläsare

Ämnen

Psykisk ohälsa  digital stress  stress  
Hitta fler föreläsare här

Elevhälsan.se

Kontakta oss
Tipsa oss om material
Följ oss på Facebook


Vår huvudsponsor

Prorenata är huvudsponsor för elevhälsan.se