Elevhälsan - Prorenata blir huvudsponsor för elevhälsan.se Kom ihåg?
Ej medlem? Registrera dig!


Prorenata blir huvudsponsor för elevhälsan.se

"Prorenata AB är huvudsponsor av elevhälsan.se. Vi på Prorenata sponsrar elevhälsan.se för att vi tror på att mer kommunikation är bra, mellan professioner och, så klart, mellan system".

Jens Alm, vd för Prorenata ABVarför sponsrar Prorenata elevhälsan.se:

  • Prorenata vill vara det självklara valet för hela elevhälsan, därför tycker vi det är bra att vara med i de sammanhang där elevhälsan möts. Fysiskt eller online.
  • Vi upplever att elevhälsan.se på ett föredömligt sätt erbjuder både samarbetsmöjligheter och nya rön för elevhälsans professioner. Det tycker vi är bra och vi stöttar gärna den verksamheten.

En liten historik, det här är inte första gången som Elevhälsan.se figurerar i Prorenatas historia. Här finns ett inlägg från 2010 där en viss Jens Alm svarar på om det finns några alternativ till "Profdoc".

Läs mer om Prorenata och journal för Skolsköterskan, Elevhälsovårdsteamet eller Verksamhetschefen som jobbar med eller inom elevhälsan.


Vi på elevhälsan.se är glada och stolta över att Prorenata väljer att sponsra vår verksamhet men även att elevhälsan.se nu kan erbjuda expertkunskap från de båda ledande leverantörerna av datorjournalsystemen för elevhälsan.

Elevhälsan.se

Kontakta oss
Tipsa oss om material
Följ oss på Facebook


Vår huvudsponsor

Prorenata är huvudsponsor för elevhälsan.se