Stödjande strukturer för ökad delaktighet

Webbinariet genomförs digitalt torsdag den 16 november kl 15.30-17.00. Webbinariet avslutas med en frågestund.

Målgrupp
Specialpedagoger, speciallärare, lärare, elevhälsopersonal. Fokus: högstadiet och gymnasiet.

Kostnad
Kostnaden för att delta i webbinariet är 650 kr ex moms per deltagare. I kostnaden ingår stödmallar. Dessa får endast användas för privat bruk, för dig och dina elever.

Om föreläsaren och innehåll

Diana Storvik, är specialpedagog med erfarenhet från både gymnasiet och grundskolan. Diana driver även den populära bloggen “Specialpedagog på gymnasiet”. Diana har skrivit böcker Studiestrategier i högstadiet och Studiestrategier i gymnasiet 2022.

Att organisera en tillgänglig utbildning handlar om att bygga goda stödstrukturer kring eleverna och att utgå från de behov som finns i en grupp.

Hur kan vi arbeta för att implementera ett arbetssätt som ökar delaktigheten? Hur kan vi arbeta för att stärka elevernas självständighet i deras lärande?

Under webbinariet varvas teori med praktik och stort fokus ligger på “Hur-et”.

Webbinariet tar upp

  • Tillgänglig lärmiljö i vardagen
  • Övergångar och långsiktigt planering
  • Formulera en gemensam bas i syfte att minska behovet av särlösningar
  • Differentierad undervisning
  • Tydliggörande pedagogik
  • Självreglerat lärande
  • Stödstrukturer i form av tillgängliga mallar

I kostnaden ingår stödmallar. Dessa får endast användas för privat bruk, för dig och dina elever.

Anmälan och frågor
Är ni flera från samma enhet eller skola, begär in offert för flera deltagare. Rabatt ges vid anmälan av fyra deltagare eller fler. Vill du anmäla en eller två kollegor på samma gång, fyll i E-postadress extra deltagare.

Mejl: johannes@elevhalsan.se
Tel: 070-492 01 96

Anmälan

650 kr/person ex moms

Webbinariet genomförs digitalt torsdag den 16 november kl 15.30-17.00. I slutet av webbinariet kommer det finnas tid för en kort frågestund via Q&A. Ni kommer efter anmälan att erhålla mejl och påminnelser för ert deltagande.

Kontaktuppgifter

Fakturauppgifter

Extra deltagare

Deltagare
E-post
 

MER INFO

Din anmälan är bindande men kan alltid överlåtas till någon kollega (detta gäller ej kostnadsfria webbinarier, där är det frivilligt att medverka och igen avbokning krävs). Vid skriftlig avbokning senast 4 veckor innan konferensen erhålls full avgift, vid avbokning fram till 2 veckor innan konferensen erhålls ett värdebevis på hela summan att använda som betalning på någon annan av våra webinarier, därefter utgår ingen ersättning vid avbokning. Du kommer få mejl med all praktisk information i god tid innan webbinariet. Du får inget automatiskt bekräftelsemejl direkt efter din anmälan.