Elevhälsan

En mötesplats för alla som arbetar med elevhälsa i skolan

Elevhälsan.se startade redan 2007 av Solveig Kraft och Cajsa Nellåker som då arbetade som skolsköterskor. Visionen var att skapa möjlighet till att nätverka och utvecklas i sin profession. 

Vår vision är att Elevhälsan.se ska vara en mötesplats för alla som arbetar med elevhälsa i skolan. Vi vill stärka elevhälsans roll och status samt visa på vikten av en fungerande elevhälsa.

Elevhalsan.se besöks och används flitigt av skolsköterskor, skolläkare, kuratorer, skolpsykologer, specialpedagoger och skolledare. Inriktningen gör webbplatsen helt unik i Sverige och Elevhälsan är störst i landet inom sin gren.

Ambitionen med Elevhälsan är hög. Vi vill vara aktuella och intressanta och vi jobbar dagligen med att uppdatera innehållet på sajten. Vi publicerar t ex aktuella artiklar, nya forskningsrön, boktips och bevakar nyhetsflöden och nyhetsbrev. Vi har intressanta bloggare och kunniga experter som svarar på besökarnas frågor. Vi erbjuder även en mängd olika kompetenshöjande aktiviteter.

Har du frågor eller vill tipsa oss

Vi tar gärna emot tips om saker som berör elevhälsofrågan. Hör av Er till vår redaktör.

Kontakta:

Emmy Ottosson

Tel: 072-398 29 13
E-post: emmy.ottosson@elevhalsan.se

Har du andra frågor, vill samarbeta med oss eller vill veta mer om våra fortbildningar och andra tjänster.

Johannes Innala

Tel: 070-492 01 96
E-post: johannes@elevhalsan.se

OBS vi kan inte svara på frågor som gäller ditt barns skola eller din skolas huvudman.

Vill du ställa en fråga till våra experter?

Redaktionen gör nu ett urval och skickar valda frågor vidare till den expert som bäst kan besvara din fråga. Håll utkik framöver efter svaret! Vi svarar dessvärre inte på alla frågor.

Vill du synas eller samarbeta med oss

Kontakta oss så berättar vi mer på vilka sätt vi kan samarbeta

Johannes Innala
E-post: johannes@elevhalsan.se
Tel: 070-492 01 96

Vilka ligger bakom Elevhälsan.se

Sedan hösten 2020 drivs Elevhälsan.se av KKM-gruppen som mer än i 15 år arbetat med samhällskommunikation, pedagogiskt och förebyggande arbete.

KKM-gruppen arbetar med kommunikation, marknadsföring, utbildning och kunskapsöverföring på olika sätt.

Våra kunder är myndigheter och intresseorganisationer och vi jobbar med idéer och kunskap, inte med kommersiella uppdrag. Bland våra uppdragsgivare finns bland annat Barnombudsmannen, Unicef, Prinsparets Stiftelse, Naturvårdsverket, Konsumentverket, IKEA och många fler. Läs mer på KKM-gruppen – www.kkm.se