Kostnadsfritt webbinarium under "Elevhälsoveckan" tillsammans med Allbry

Innehåll
Forskningen har sagt sitt. Det är tydligt att personer som mår bra också har större chans att lyckas i livet. Detsamma gäller för elever, det är dem som mår bra som når höga betyg och goda akademiska prestationer. Samtidigt visar forskningen att svenska elever mår allt sämre och det har fördubblats de senaste 10 åren. Vi står helt klart inför stora utmaningar – men det finns lösningar här och nu.

Med erfarenheter från skolan och forskningsbaserade förslag dyker vi in en av skolans största utmaningar idag – Hur hjälper vi våra elever och studenter att må bättre? Med exempel från riktiga case och forskning tittar vi på dagens utmaningar och lösningar som kan hjälpa såväl elever som skolpersonal.

Det finns hög kompetens inom elevhälsan idag men resursfördelning är ofta svårt och besvärlig administration kan stjäla värdefull tid. Vi vill beröra frågor som: Hur mår våra elever idag egentligen? Vad innebär systematiskt kvalitetsarbete med elevhälsofrågor? Vad är viktiga förutsättningar för ett effektivt elevhälsoarbete?

Den 29 september erbjuder Allbry ett kostnadsfritt webbinarium om utmaningar och förbättringsarbeten inom elevhälsan. Föreläsare Elin Björklund och Neil Walker. Efter webbinariet finns möjlighet att ställa frågor.

Skicka gärna in frågor innan så ser vi om vi hinner ta upp dem! Mejla dina frågor till johannes@elevhalsan.se

Medverkande:
Elin Björklund och Neil Walker är båda lärare som arbetat inom olika delar av skolans värld. De har båda haft en stark anknytning till sina elevers psykiska välmående och har i sina yrkeskarriärer landat i arbete med att stötta elevhälsan i skolan.  

Delta kostnadsfritt – webbinariet är en del av ”Elevhälsoveckan”
Webbinariet genomförs digitalt torsdagen den 29 september klockan 15:30-16:15. Ni kommer efter anmälan att erhålla mejl och påminnelser för ert deltagande. Missar du webbinariet finns det chans att se det i efterhand.

Avsändare
Webbinariet arrangeras av Allbry. Allbry grundades ur övertygelsen om att alla unga har rätt att må bra. Därför bedriver Allbry elevhälsa på elevens vis. Allbry är ett förebyggande, åtgärdande och uppföljande verktyg för elevhälsan som tillgängliggör elevhälsopersonal för elever och skapar insikt för skolan – www.allbry.se

Vid frågor:
Mejl: johannes@elevhalsan.se
Tel: 070-492 01 96

Anmälan

Kostnadsfritt

Webbinariet genomförs digitalt torsdagen den 29 september klockan 15:30-16:15. Det kommer finnas tid för frågestund under webbinariet. Ni kommer efter anmälan att erhålla mejl och påminnelser för ert deltagande.

Kontaktuppgifter

MER INFO

Din anmälan är bindande men kan alltid överlåtas till någon kollega (detta gäller ej kostnadsfria webbinarier, där är det frivilligt att medverka och igen avbokning krävs). Vid skriftlig avbokning senast 4 veckor innan konferensen erhålls full avgift, vid avbokning fram till 2 veckor innan konferensen erhålls ett värdebevis på hela summan att använda som betalning på någon annan av våra webinarier, därefter utgår ingen ersättning vid avbokning. Du kommer få mejl med all praktisk information i god tid innan webbinariet. Du får inget automatiskt bekräftelsemejl direkt efter din anmälan.