Kostnadsfritt webbinarium om "Det svåra samtalet"

Delta på Prata om Alkohols och Elevhälsans populära webbinarium.
Unga vill prata om svåra saker men de behöver vuxnas hjälp att göra det. Det visar en undersökning som Prata om Alkohol gjort tillsammans med Ungdomsbarometern.

Den 27 april erbjuder Prata om Alkohol ett kostnadsfritt webbinarium om hur man håller det svåra samtalet. Föreläsare är vår expert Anna Nygren. Hon beskriver vad unga själva önskar gällande samtal om svåra frågor samt ger tips på hur man kan prata med sina elever/barn för att få så konstruktiva och givande samtal som möjligt. Efter webbinariet finns möjlighet att ställa frågor.

Föreläsare
Anna Nygren, har lång erfarenhet av förebyggande och hälsofrämjande arbete i skolan. Med en bakgrund som både gymnasie- och grundskollärare och med arbete inom både specialpedagogik och elevhälsa väcktes intresset för arbetet med elevernas livsstil.

Målgrupp
Elevhälsans personal, lärare, övrig skolpersonal, föräldrar och andra vuxna som pratar med unga.

Avsändare
Webbinariet genomförs av ”Prata om alkohol och är kostnadsfritt”. Prata Om Alkohol startades 2006 och metoden bygger på samtalsbaserad undervisning med fokus på att lära ungdomar att motstå social press, grupptryck och att lära sig att säga nej till alkohol. – www.prataomalkohol.se

Vid frågor:
Mejl: johannes@elevhalsan.se
Tel: 070-492 01 96

Anmälan

Kostnadsfritt

Webbinariet genomförs digitalt onsdagen den 27 april klockan 15:00-16:00. Efter Annas dragning kommer det att finnas tid för frågestund via chatt. Ni kommer efter anmälan att erhålla mejl och påminnelser för ert deltagande.

Kontaktuppgifter

MER INFO

Din anmälan är bindande men kan alltid överlåtas till någon kollega (detta gäller ej kostnadsfria webbinarier, där är det frivilligt att medverka och igen avbokning krävs). Vid skriftlig avbokning senast 4 veckor innan konferensen erhålls full avgift, vid avbokning fram till 2 veckor innan konferensen erhålls ett värdebevis på hela summan att använda som betalning på någon annan av våra webinarier, därefter utgår ingen ersättning vid avbokning. Du kommer få mejl med all praktisk information i god tid innan webbinariet. Du får inget automatiskt bekräftelsemejl direkt efter din anmälan.