Kostnadsfritt webbinarium om vikten av systematiskt kvalitetsarbete

Delta på Allbrys populära webbinarium.
Det råder ingen brist på forskningsrapporter som visar att våra elever mår allt sämre. Enligt Folkhälsomyndigheten har stress och psykisk ohälsa hos elever fördubblats sedan 1980-talet och idag lider ungefär 50% av alla 15-åringar av någon form av psykisk ohälsa som påverkar dem så gott som dagligen. Finns det en nödbroms? Eller ett nytt spår? Vad säger forskningen? Vilken data finns? Varför blev det så här? Vad upplever skolpersonal och elever? Det är svåra frågor som dessa som inspirerar oss på Allbry att försöka vända den nedåtgående trenden, hjälpa skolor med elevhälsoarbetet och få elever att må bättre. 

När
Onsdagen den 1 juni klockan 15:30-16:15 via Zoom.

Föreläsare:
Cem Celepli Atci, före detta skolkurator och grundare och VD av elevhälsoplattformen Allbry. Cem har arbetat både inom skolan och som socialsekreterare med unga.

Målgrupp:
Elevhälsans personal, rektor, skolledare, elevhälsochef, skolchef.

Avsändare:
Webbinarium genomförs av Allbry. Allbry är en komplett och tillgänglig plattform för elevhälsan med en vision om att alla elever ska få förutsättningar för att må bra och klara skolan. Allbry tillgängliggör kuratorsstöd för elever och ger skolan verktyg för att jobba förebyggande, hälsofrämjande och åtgärdande med elevhälsofrågor.

www.allbry.se

Målgrupp
Elevhälsans personal, lärare, övrig skolpersonal, föräldrar och andra vuxna som pratar med unga.

Vid frågor:
Mejl: johannes@elevhalsan.se
Tel: 070-492 01 96

Anmälan

Kostnadsfritt

Webbinariet genomförs digitalt onsdagen den 1 juni klockan 15:30-16:15.  Ni kommer efter anmälan att erhålla mejl och påminnelser för ert deltagande.

Kontaktuppgifter

MER INFO

Din anmälan är bindande men kan alltid överlåtas till någon kollega (detta gäller ej kostnadsfria webbinarier, där är det frivilligt att medverka och igen avbokning krävs). Vid skriftlig avbokning senast 4 veckor innan konferensen erhålls full avgift, vid avbokning fram till 2 veckor innan konferensen erhålls ett värdebevis på hela summan att använda som betalning på någon annan av våra webinarier, därefter utgår ingen ersättning vid avbokning. Du kommer få mejl med all praktisk information i god tid innan webbinariet. Du får inget automatiskt bekräftelsemejl direkt efter din anmälan.