Kostnadsfritt webbinarium om att arbeta med värdegrund och elevhälsa.

Delta på Värdegrunden.se och Elevhälsans populära webbinarium där du får inspiration och praktiska tips hur du kan arbeta med värdegrund och elevhälsa på ett konkret sätt.

Den 17 november 15:30-16:15 genomförs detta kostnadsfria webbinarium i Zoom. Webbinariet syftar till att ge tips och inspiration om hur skolan kan genomföra ett modernt och effektivt värdegrundsarbete inom skolans arbete i klassrummet och via elevhälsan. Under webbinariet går Anna Nygren igenom Värdegrunden.se som är en  lektionsbank och lärresurs för att arbeta systematiskt med dessa frågor. 

Här på Värdegrunden har vi satt ihop ett paket med kortare övningar som kompletterar övriga lektioner i Värdegrundens lektionsbank. Att komma ut och möta elever och ge elevhälsan ett ansikte är något som de flesta inom elevhälsan arbetar med och övningarna här kan fungera som ett inslag i det arbetet. Elevhälsans arbete med Värdegrunden kan också vara ett startskott för klassens lärare att ta arbetet med hälsa och värdegrund vidare under läsåret. Det finns många lektioner på Värdegrunden.se som vänder sig till lärare inom olika ämnen.

Föreläsare
Anna Nygren, har lång erfarenhet av förebyggande och hälsofrämjande arbete i skolan. Med en bakgrund som både gymnasie- och grundskollärare och med arbete inom både specialpedagogik och elevhälsa väcktes intresset för arbetet med elevernas livsstil.

Målgrupp
Webbinariet vänder sig till lärare, fritidspersonal, elevhälsoteam och skolledare.
Från årskurs 1 – gymnasiet. Fokus från årskurs 4.

Avsändare
Webbinariet genomförs av Värdegrunden.se och är kostnadsfritt – www.vardegrunden.se

Vid frågor:
Mejl: johannes@elevhalsan.se
Tel: 070-492 01 96

Anmälan

Kostnadsfritt

Webbinariet genomförs digitalt onsdagen den 17 november klockan 15:30-16:15. Efter Annas dragning kommer det att finnas tid för frågestund via chatt. Ni kommer efter anmälan att erhålla mejl och påminnelser för ert deltagande.

Kontaktuppgifter

MER INFO

Din anmälan är bindande men kan alltid överlåtas till någon kollega (detta gäller ej kostnadsfria webbinarier, där är det frivilligt att medverka och igen avbokning krävs). Vid skriftlig avbokning senast 4 veckor innan konferensen erhålls full avgift, vid avbokning fram till 2 veckor innan konferensen erhålls ett värdebevis på hela summan att använda som betalning på någon annan av våra webinarier, därefter utgår ingen ersättning vid avbokning. Du kommer få mejl med all praktisk information i god tid innan webbinariet. Du får inget automatiskt bekräftelsemejl direkt efter din anmälan.