I samarbete med Prorenata

Utbildning på dina villkor

30 november, 2021

Med Prorenatas E-learning kan vi nu erbjuda dig en flexibel och resurseffektiv utbildning. Med e-learning kan du lära dig Prorenata Journal var och när det passar dig.

Fördelarna med E-learning är flera. Du inte bunden till att genomföra utbildningen på samma tid och plats och du kan genomföra utbildningen i den takt som passar dig bäst! Vår E-learning är lättillgänglig, innovativ och enkel att använda.

Effektivare inlärning i din egen takt
Med Prorenatas E-learning planerar du själv dina utbildningstillfällen i den takt du önskar. Allt kursmaterial finns tillgängligt digitalt och utbildningen sker i din takt.

Till skillnad mot en traditionell föreläsning kan du stanna upp och reflektera där just du känner för det. Du kan när du vill pausa, anteckna och repetera under din utbildning.

Sparar tid
Fördelen med E-learning är att du inte behöver tänka på att ta dig till någon föreläsningslokal, du behöver inte tänka på resor och kan utbilda dig där du befinner dig, direkt från din dator.

Introduktion för administratörer och andra
I denna utbildning går vi igenom vad du som är administratör har för möjligheter i systemet – vilka inställningar du kan göra, hur du bygger och hanterar mallar i systemet, lägger upp användare och skapar roller. Efter avslutad kurs ska du ha kunskap kring vad du som administratör kan göra i systemet, vilka inställningar du kan göra för dina organisation och hur du kan administrera användare i systemet.

Vi har även utbildningar om elevakten, EMI, för dig som skolkurator och övriga professioner.

Läs mer om våra utbildningar!

Artikeln är framtagen i samarbete med Prorenata