Sök och filtrera

Allbry – Kostnadsfritt webbinarium om att lyckas med det förebyggande och främjande elevhälsoarbetet

Hälsa Inspelat webbinarium

Hur lyckas vi med det förebyggande och främjande elevhälsoarbetet i rådande besparingstider? Vilka mandat har skolan själva att styra sina tillvägagångssätt i arbetet med elevernas hälsa? Vad önskar eleverna från skolan? I detta webinar tar vi hjälp av Allbry för inspiration till nya arbetssätt som underlättar elevhälsans och skolledningens arbete med elevernas behov i centrum.

Allbry

Till materialet

78% av gymnasieeleverna önskar digital kontakt med elevhälsan

Hälsa Digital elevhälsa

Den psykiska ohälsan bland barn och unga är oroande hög och skoltrivseln blir allt lägre. Elevhälsan har ett stort ansvar.

Med moderna metoder skapar vi förutsättningar för ett fungerande och hållbart elevhälsoarbete – för alla barn och ungas rätt att må bra.

Visste du att 78% av gymnasieeleverna önskar digitala kontaktvägar till elevhälsan? Allbry lyssnar på eleverna, det var faktiskt så vi kom till.

Allbry

Till materialet

Möjliggör systematiskt kvalitetsarbete

Hälsa Digital elevhälsa

Förebyggande, åtgärdande och uppföljande verktyg för elevhälsan
Förebyggande, åtgärdande och uppföljande verktyg för elevhälsan.

Med Allbry kan man arbeta både fysiskt och digitalt – med ett enkelt knapptryck i Allbry kan eleverna boka in sin tid med kurator, SYV eller annan elevhälsopersonal, chatta och ta ett videosamtal där det passar eleven och kuratorn.

Allbry

Till materialet